Een bijzondere belevenis op de camping 

Halverwege in de duinen overnachten aan de kust, met de zoute Noordzee lucht, terwijl het witte korrelzand als een aangename peeling tussen de blote tenen beweegt – een avontuurlijke vakantie belevenis is onder deze voorwaarde al gegarandeerd. De Nederlandse campingvereniging Kennemer Duin Camping biedt dit paradijs, slechts op korte afstand van het oer-Nederlandse Noordzeestrand, aan voor familie, groepen en individuele reizigers.

Om hun bezoekers ook na de vakantie een blijvende herinnering aan de zoute zeelucht mee te geven, kwam de onderneming naar ons met de wens om een knuffel te ontwerpen die bij hun omgeving past. In het eerste contact met de klant hebben wij snel besloten, dat de knuffel precies dit ontspannende gevoel van een huiselijke, maar ook een paradijselijke vakantie belevenis moet overbrengen. Om deze reden vinden wij een huiselijk dier met een avontuurlijke touch de beste keuze – het idee van de piraat-meeuw van de Kennemer Duin Camping was geboren.

Onze tekenaar heeft een volledig nieuw character-design ontworpen, die de basis voor de knuffel was. Ook bij de keuze voor het materiaal hebben wij voor een lange, donzige stof gekozen, die in combinatie met het ooglapje en de redding band een warm en spannend vakantiegevoel overbrengt. De indruk van de vakantie blijft nu ook thuis bewaard en zorgt in de wintermanden voor gezellige en gemoedelijke momenten voor de warme open haard.

Meeuw---Piraat---Kennemer-Duincamping---01g-300px-min_bg-(1)

Zep de meeuw

De piraat-meeuw Zep lijkt door het donzige vel bijzonder knuffelbaar. De oogklep en de rood met wit gestreepte redding band maken Zep uniek.

Eekhoorn---Kennemer-Duincamping---1g-400px-min_bg(1)

Eeki de eekhoorn

Eeki is de mascotte van Camping Bakkum, die ook onderdeel is van Kennemer Duincamping. Eeki zorgt voor het dagelijkse kinderprogramma op de camping en wint ieder jaar nieuwe fans.

Uil-Kennemer-Duin-Campings-01-400pxg-min_bg

Ullie de uil

Ullie is het gezicht van Camping Geversduin. Ullie bestaat ook als levensgrote mascotte, dat graag vangen speelt met de kleine bezoekers onder de boom van de camping.

Andere Projecten

PullmannCity
radissonBlu
muttereralm