Door de wilde vlakten van het Bayerische bos.

Wasechte cowboys op wilde paarden drijven een kudde koeien door de stad, terwijl in de plaatselijke saloon de rokken swingen voor opslepende countrymuziek. Aan de straatrand geeft een mes werper zijn show en razende kinderen zorgen voor een spectaculaire achtervolging. Het is bijna niet te geloven, dat u zich in midden Duitsland bevind. Een door en door authentieke stad als het Wilde Westen, heeft Pullman City in het Bayerische bos weten te nabootsen.

Voor het vrijetijdspark heeft ons team drie westernhelden creëert – Cowboy Billy met Ezel Desperado en Indiase Lilly veroveren de kleine en grote gasten meteen en nemen ze mee in de levendige wereld van de gouden eeuw. Dit is mede te danken aan de levensechte mascottes, die wij hebben geproduceerd van deze drie westernhelden.

Billy en Lilly begeleiden de kinderen naar de Kids Club, geven een klein dansje weg tijdens de live-band die country muziek speelt in de kroeg en begroeten de gasten bij de receptie voor hun verblijf. In Pullman City zijn de mascottes altijd actief, onderweg en ze brengen op deze manier wat extra’s mee, waardoor de kinderen zo gefascineerd zijn. Met de bijpassende knuffels van Desperado, Billy en Lilly kunnen de gasten bovendien de achtervolgingen, totempaal-rituelen en tochten door de Prairie ook nog thuis beleven.

 

 

Meisje---IndiaanVrouw2---Pullman-City-g-400px-min_bg

Cowboy en Indiaan

De mascottes Billy en Lilly zijn te koop als lappenpoppen. Dankzij veel kleine details worden beide westernhelden met iedere achtervolging een realiteit.

Ezel-HoedGeel-Pullman-City-1-g-400px-min-bg

Desperado

Ezel Desperado vergezeld Billy en Lilly met hun uitstapjes door de stad. Desperado is een vast onderdeel van het team en is ook als knuffel in het Wilde Westen te koop.

pullmanncity-min-bg

Mascottes in actie

Billy en Lilly zijn niet alleen een knuffel character in Pullman City. De mascotte kostuums zijn dagelijks in gebruik en inspireren groot en klein in Pullman City.

 

Andere projecten

kennemer_duincampings
radissonBlu
muttereralm