Een dierlijke pagina voor Radisson Blu

Ze zijn onderweg op zakenreis, zittend in de lobby van het hotel en bereiden zich voor op de presentatie voor de volgende ochtend. Op het moment dat ze pauzeren, nemen ze een slokje van de heerlijke cappuccino met perfect melkschuim en laten ze hun ogen ronddwalen. Bij de ingang van het hotel staat een gietijzeren neushoorn, die verlicht wordt door de zon die door het glazen dak van de receptie schijnt, en ze vragen zich waarschijnlijk van alles af. Laat ons raden – ze bevinden zich zeker in het Radisson Blu Hotel in Keulen.

Het Raddisson Blu Hotel in Keulen: Een goede ligging ten opzichte van het congrescentrum en bovendien dient de binnenstad van Keulen als een belangrijk centraal punt voor zakelijke reizigers. Toch laat het hotel zich ook van een andere kant zien.

Onlangs ontwierpen wij voor Radisson Blu de mascotte Henry, die bij evenementen zowel binnen als buiten het Hotel actief is. Henry heeft als merk ambassadeur een bijzondere taak – als sponsor op evenementen is hij voor kinderen een graag geziene gast en reden voor veel foto momenten. Het ruwe idee van een mascotte hebben wij intensief afgestemd met Radisson Blu, begeleid en verder uitgevoerd.

Omdat Henry jong en oud enthousiast maakt, is er nu ook een knuffel ontworpen die bij de receptie staat en mee naar huis genomen kan worden. Wie is er nu niet blij met een leuk souvenir na een lange zakenreis? Onze baas heeft toegezegd ook binnenkort langs te komen. Wellicht neemt hij een souvenir voor zijn werknemers mee...

 

 

design-min_bg

Henry als Design

Voor dat wij Henry als knuffel hebben geproduceerd, is eerst het design met onze klant afgestemd. Hierbij word naast de vorm ook het formaat en de kleuren afgestemd. Op basis van het design wordt de knuffel met voornamelijk handwerk gemaakt.

Neushorn-Henry---RadissonBlu---sample-1g-min_bg

Henry als knuffel

Henry is als knuffel in de Radisson Blu shop te koop. Als neushoorn representeert hij niet alleen het hotel en zijn medewerkers – hij is met zijn blauwe hoed en jas toch onmiskenbaar.

mascotte_min-bg

Henry als mascotte

Henry voelt zich ook als levensgrote mascotte heel prettig bij Radisson Blu. Hij begroet alle bezoekers, stelt zich voor tijdens beurzen en evenementen en is de grote broer van het knuffeltje Henry.

 

Andere projecten

kennemer_duincampings
PullmannCity
muttereralm