Met Maps en Marie in de Berglucht. 

In de zomer bergbeklimmen en in de winter door de sneeuw de berg afglijden. Bij de Muttereralm Bergbanen is het beide mogelijk. In de frisse alpenlucht omringt door reuzen van bergen, bevindt zich het Muttereralmpark. Hier kunnen kinderen onder andere de avonturenberg beklimmen. In het park kan men picknicken, relaxen en avonturen beleven. Er is vermaak voor jong en oud.

Voor de jonge gasten heeft het Muttereralmpark een leuke gastheer en gastdame toegevoegd. Maps en Marie zijn de mascottes van het park en samen met hen beleven de kinderen daar leuke avonturen. Wij hebben niet alleen prachtige mascotte kostuums voor hen geproduceerd maar ook leuke kleine knuffelvarianten, die de kinderen als souvenir mee naar huis kunnen nemen.

Maps en Marie hebben, geheel in stijl, een zomer en winteroutfit, zodat ze gekleed zijn voor het juiste seizoen. Samen met het Muttereralmpark hebben we een compleet kinderconcept ontwikkeld. Van artwork tot kostuums en van knuffels tot merchandise. Zelfs in de Horeca krijgen de kinderen hun drankje in een leuke Maps en Marie beker, welke ze na gebruik mee naar huis mogen nemen.

Maps en Marie zijn niet meer weg te denken bij het Muttereralmpark en begroeten ieder jaar weer de nieuwe jonge gasten op de alm.

muttereralm_zomereditie

Zomer Knuffels

Bij de zomerknuffel dragen Maps en Marie Oostenrijkse klederdracht. Bezoekers van de avonturenberg kunnen de knuffel(s) na een leuke dag meenemen naar huis!

muttereralm_wintereditie

Winter Knuffels

In de winteruitvoering dragen Maps en Marie een ski-outfit. Na een paar fantastische dagen skiën, kunnen de wintersporters deze versie van de mascottes als souvenir mee naar huis nemen!

mutteralm-bergbahnen-merchandising

Merchandising

Naast de knuffels is er ook een uitgebreid aanbod aan Maps en Marie merchandise. Tijdelijke tattoos, armbandjes, kinderbekers, sleutelhangers en nog veel meer. Voor ieder wat wils ter herinnering aan deze vrolijke mascottes!

 

Andere Cases

kennemer_duincampings
radissonBlu
PullmannCity