Meer over onze premium-knuffels

Al onze knuffels zijn op maat gemaakt en uniek. Dat wil zeggen dat wij deze ontwikkelen naar uw wens, ongeacht welke vorm, grootte en kleur. Onze knuffels zijn van premium kwaliteit, daardoor heeft de knuffel een hoge verkoopwaarde en een geweldige uitstraling. Het zijn succesvolle merk-ambassadeurs en merchandise artikelen van uitstekende kwaliteit. We produceren maatwerk knuffels vanaf 500 stuks.

 

Almfamilyhotel Scherer Plushie design

DESIGN: Wij ontwerpen aan de hand van uw voorstel of idee een knuffel-design. Dit design zetten we vervolgens om in een prachtige knuffel. Indien nodig passen we dit design aan, totdat deze geheel naar uw tevredenheid is.


SAMPLE KNUFFEL: Aan de hand van het, door u goedgekeurde, design produceren we vervolgens eerst een uniek prototype. Dit sample sturen we naar u op, zodat u de knuffel zelf kunt beoordelen voordat de daadwerkelijke productie start. Zodra dit sample geheel naar uw wens is, starten we de massaproductie.

label-almfam

LABELS: Alle onze knuffels krijgen een was label en een hangtag. Op deze labels zijn naast onze gegevens en CE-logo, ook uw wensen betreft logo, lettertype en/of illustraties te zien.

 

 

 

 

 

 

Alle belangrijke informatie in één oogopslag.

Heeft u al een  ontwerp voor uw knuffel? Dan calculeren wij op basis hiervan de prijs voor uw knuffel. Wanneer u nog geen ontwerp heeft, ontwerpen onze tekenaars graag, geheel naar wens, de knuffel voor u. Wij produceren knuffels vanaf 500 stuks en laten iedere knuffelproductie onafhankelijk op veiligheid testen door de TÜV Rheinland.

 

preise-prices58x96

PRIJZEN

Scherpe Prijzen, eerlijke knuffels

Kuscheltiere-logo-blue-bear-v3-58x96

SAMPLE

Sample voor productie

several-blocks58x96

HOEVEELHEID

Maatwerk vanaf 500 stuks

award58x96

VEILIGHEID

TÜV-geteste kwaliteit

 

 

Offerte aanvragen

 

 

Veel gestelde vragen.

Hoe komt de prijs van een knuffel tot stand?

U ontvangt van ons altijd een 'all-in' prijs. Dat betekent, dat niet alleen de prijs voor de productie van de knuffels zijn inbegrepen, maar ook de kosten voor het design, het sample, de TÜV-testen, transport- en levering en alle verdere kosten. U ontvangt van ons dus altijd de uiteindelijke totaalprijs, zonder verdere verrassingen. De prijs is afhankelijk van het design, de bestelhoeveelheid, materiaalkeuze en het formaat van de knuffels.

Ik heb nog geen design, kunt u deze maken?

Natuurlijk! Wij kunnen voor u een knuffel ontwerpen. Samen met u maken we eerst een omschrijving om deze vervolgens om te zetten naar een eerste schets. Deze schets werken we dan verder uit naar het uiteindelijke ontwerp.

Met welke levertijd moet ik rekening te houden?

Het creëren en produceren van knuffels is een tijdrovend proces. Het start met een ontwerp, vervolgens de productie van een prototype. Daarna volgt de massaproductie, de veiligheidstest en het transport.  Na goedkeuring van het design duurt het totale proces  ca. 20 weken. Prototype productie, tests, massaproductie en transport. Sneller leveren is in overleg mogelijk. Vraag onze medewerkers gerust naar de mogelijkheden

Meer vragen

Contacteer ons!

Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend offerte, of vrijblijvend advies. We staan u graag te woord!

Contact opnemen