Wie zijn wij?

Wij zijn een jong, creatief team met passie voor knuffels. Knuffels hebben een missie, zijn merk-ambassadeurs, troosters, goede vrienden en trouwe luisteraars. Op welke missie uw knuffels ook gaan, wij produceren ze graag op een eerlijke wijze voor u, en dat ook nog eens tegen zeer scherpe prijzen!

Make plush, not war.

Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijke service!

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we uw knuffels tegen een scherpe prijs kunnen produceren. Dit doen we zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de knuffel. Een lichte meerprijs bij de aankoop, kan zorgen voor een grote meerwaarde voor de verkoopprijs. Bij de start van de samenwerking wijzen we een vaste projectmanager aan, die u begeleidt in het totale traject. Samen met u produceren we vervolgens uw perfecte knuffel 

We produceren onze knuffels eerlijk!

We weten als geen ander dat knuffels mensen kunnen opvrolijken of troosten. We vinden dat deze knuffels dan ook op een eerlijke wijze geproduceerd moeten worden. Uitbuiting van productiemedewerkers of inzet van kinderarbeid is iets waar wij niet aan moeten denken. We hebben in het verleden dan ook gezocht naar een productiepartner in Azië die op een eerlijke wijze onze productie kan verzorgen. Inmiddels werken we al vele jaren, naar alle tevredenheid samen met deze producent. Onze partners zijn ICTI gecertificeerd. Dit instituut (ICTI) controleert streng op goede arbeidsomstandigheden en uitsluiting van kinderarbeid.

 

 

 

 

 

Contacteer ons

Wilt u graag knuffels laten produceren die perfect bij uw bedrijf passen? Wij denken met u mee over welke knuffel het meeste geschikt is en welke het beste, het gevoel naar u wens, overbrengt. Contacteer ons voor een vrijblijvend offerte, wij adviseren u graag!