Overige pluche producten

Van pluche en andere materialen, produceren we  nog veel meer knuffelbare producten die bij groot en klein goed in de smaak vallen. Enkele voorbeelden van deze producten staan hieronder weergegeven:
Kikker---Handpop-2g_klein

Handpoppen.

Van een knuffel kunnen wij ook prachtige handpoppen produceren. Kinderen kunnen hiermee uw karakter zelf tot leven brengen. Maar handpoppen kunnen natuurlijk ook ingezet worden voor voorstellingen.

De massa productie van handpoppen verloopt op dezelfde manier als bij onze knuffels.

Vingerpoppetjes.

Vingerpoppetjes van uw character zijn een ideale 'give away'. We produceren vingerpoppetjes vanaf 2500 stuks. We maken graag een scherpe offerte voor dit populaire product!

sleutelhanger

Knuffel Sleutelhangers.

Een sleutelhanger om te knuffelen zo leuk! We produceren pluche sleutelhangers vanaf 1500 stuks. De meest gangbare maat voor dit artikel is 8 - 10cm. Uiteraard worden ook deze producten altijd onafhankelijk getest op veiligheid!

TutteldoekEend2g

Tutteldoekjes.

Tutteldoekjes kunnen perfect met het hoofd van een individueel karakter gepersonaliseerd worden.
Ook kan uw logo geborduurd worden op het tutteldoekje. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor uw reclame uitingen, om cadeau te geven aan uw medewerkers, bedrijfscontacten of als give-aways.
Net als bij onze andere producten krijgt u hier een premium-artikel, die wij door het TÜV Rheinland op veiligheid laten testen. Wij produceren de tutteldoekjes vanaf 500 stuks.

Woody---kussens---groen_bruin-g_min_backgr

Kussen met character.

We produceren maatwerk kussens met uw character of logo erop geborduurd. Indien gewenst kunnen we ook uw logo en/of tekst toevoegen. En uiteraard kan het kussen zelf geheel in uw bedrijfskleuren gemaakt worden.

rugzak_min_bg

Pluche rugzak.

We kunnen rugzakken met een handige ritssluiting en fijne draagriem, personaliseren met uw mascotte/karakter. Zo gaat uw mascotte en dus uw merk, de wijde wereld in!

 

 

 

Alle belangrijke informatie in één oogopslag.

Heeft u al een  ontwerp voor uw knuffel product? Dan calculeren wij op basis hiervan de prijs voor uw knuffel. Wanneer u nog geen ontwerp heeft, ontwerpen onze tekenaars graag, geheel naar wens, de knuffel voor u. Wij produceren knuffel producten vanaf 500 stuks en laten iedere knuffelproductie onafhankelijk op veiligheid testen door de TÜV Rheinland..

 

preise-prices58x96

PRIJS

Individuele berekening

Kuscheltiere-logo-blue-bear-v3-58x96

SAMPLE

Sample voor productie

several-blocks58x96

HOEVEELHEID

Vanaf 500 stuks in serie

award58x96

VEILIGHEID

TÜV-geteste kwaliteit

 

 

Offerte aanvragen

 

 

Veel gestelde vragen.

Hoe zijn de knuffelprijzen samengesteld?

U ontvangt van ons altijd een all-inclusief prijs. Dat betekent, dat bij ons niet alleen de prijzen voor de productie van de knuffels zijn inbegrepen, maar ook de kosten voor het design, het sample, de TÜV-testen, transport- en levering en alle verdere kosten. U ontvangt van ons dus altijd de uiteindelijke totaalprijs, zonder verdere verrassingen. De calculatie is afhankelijk van uw design, de bestelhoeveelheid en de grootte van de knuffels.

Ik heb nog geen design. Kunt u deze maken?

Natuurlijk! Wij kunnen voor u een knuffel ontwerpen. Wij denken ook graag met u mee, welke figuur of welke karakter goed bij u past. Onze tekenaars en adviezen zijn een vast onderdeel van dit creatieve proces.

Met welke levertijd moet ik rekening houden?

Knuffels zijn iets bijzonders daarom is het belangrijk hier tijd in te investeren. Zodra het design is goedgekeurd, duurt de productie- en leveringstijd ca. 20 weken. Houdt u alstublieft ook rekening met de tijd die nodig is voor feedback. Onder bepaalde omstandigheden is expres levering mogelijk.

Meer vragen

Contacteer ons!

Wilt u graag knuffels laten produceren die perfect bij uw bedrijf passen? Wij denken met u mee over welke knuffel het meeste geschikt is en welke het beste, het gevoel naar u wens, overbrengt. Contacteer ons voor een vrijblijvend offerte, wij adviseren u graag!

 

Contact opnemen