Stap voor stap onderweg naar uw knuffel!

Welke stappen doorlopen we bij de productie van uw maatwerk knuffels? Hieronder staat beschreven welke stappen we, samen met u doorlopen. Van vrijblijvend advies vooraf, tot levering van uw maatwerk knuffels.  Tijdens het hele proces werkt u samen met één van onze projectmanagers, die u graag adviseert en alle stappen precies met u afstemt.

bulb

Vrijblijvend Advies

We produceren al onze pluche producten met passie! Naast dat we u een scherpe offerte aanbieden, adviseren we u ook graag vooraf over de overige mogelijkheden. Een verpakking op maat, express levering om uw deadline te kunnen halen of de juiste plaats van een logo? Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van advies die we vooraf vrijblijvend geven om uw knuffel project nog succesvoller te maken.

 

pen

Ontwerp

Heeft u al een character design? Dan zetten wij dit character design om naar een knuffel design. Op deze wijze ziet u vooraf al goed hoe uw character wordt omgezet naar een knuffel. Heeft u nog helemaal geen ontwerp? Geen probleem, onze tekenaars gaan graag voor u aan de slag.

Kuscheltiere logo-blue-bear-v3

Knuffel sample

Voordat wij in productie gaan, ontvangt u van ons eerst een prototype. Deze sturen wij u toe. Op deze manier heeft u de knuffel in handen en kunnen wij de vorm, materiaalkeuze, proporties en de afwerking verder met u afstemmen. Op basis van uw feedback worden de stoffen voor de massa productie uitgekozen en ingekocht. Na akkoord van het prototype starten we de massaproductie. De productie van een eerste sample duurt ca. 4-6 weken.

 

award

Kwaliteit

Veiligheid van onze producties staat altijd voorop! Elke productie wordt altijd onafhankelijk door de TÜV getest. Dit gerenommeerde testinstituut test al onze knuffels op verontreinigende stoffen, ontvlambaarheid en fysieke eigenschappen. De producten zijn hierdoor automatisch CE-gecertificeerd. (Europese richtlijnen EN 71, 1,2 en 3).

needle-and-yarn-v2

Massaproductie

Heeft u het sample goedgekeurd? Dan begint het productieproces. De juiste stoffen en materialen worden nu ingekocht voor de massa productie. Ook stemmen we het ontwerp van de labels met u af. Onze productie wordt gecontroleerd door SEDEX en ICTI, waardoor wij een betrouwbaar productieproces onder eerlijke arbeidsomstandigheden kunnen garanderen. U ontvangt dus altijd eerlijke knuffels waarbij er geen enkele sprake is van kinderarbeid of uitbuiting van werknemers. De massaproductie duurt ongeveer 4 tot 6 weken.

 

package

Levering

Na een afgeronde productie worden de knuffels zorgvuldig verpakt en voorbereid voor het transport. Afhankelijk van de door u gekozen transportoptie (lucht- of zeevracht) duurt het nog 2 tot 6 weken voordat de knuffels bij u aankomen. Hoe dit gaat en onder welke voorwaarden, wordt persoonlijk met u besproken en afgestemd.

Bewezen kwaliteit

We produceren op een eerlijke wijze, onder toezicht van de ICTI. En laten alle producties onafhankelijk testen op veiligheid. Dit garandeert een hoog kwaliteitsniveau. Daarnaast gaan we altijd een stapje verder door uw knuffels, in het ontwerpproces, de juiste 'look and feel' te geven. Hierdoor hebben al onze knuffels een premium uitstraling wat de verkoopwaarde sterk bevorderd.

TUV-Rheinland
CE2
ICTI

 

Neem contact met ons op

Indien u meer vragen heeft over het proces van onze knuffel productie of indien u graag een offerte wilt aanvragen voor uw eigen productie, mail ons dan gerust, wij zullen voor u een vrijblijvende offerte maken!