Alle belangrijke informatie over XXL-knuffels

Wij kunnen knuffels ook groot, zelfs levensgroot indien u dit wenst, produceren. Een grote knuffel is een blikvanger in uw winkel, maar ook bij de ingang. Wij kunnen deze individueel produceren, maar meestal produceren wij XXL-knuffels samen met de premium-knuffels. Het voordeel is dat de kleine sample knuffel dan ook als leidraad voor de productie van de XXL knuffel kan dienen. Wij kunnen geen sample van een individuele XXL knuffel produceren.

DESIGN: Wij ontwerpen aan de hand van uw voorstel of idee een knuffel-design. Dit design is leidraad die voor de productie gebruikt wordt. Indien nodig worden details zo aangepast, zodat deze ook in naar een knuffel omgezet kunnen worden.

KookpannetjePaars1g_700

SAMPLE KNUFFEL:Voordat wij starten met de massa productie, ontvangt u eerst een sample. Met dit prototype stemmen wij de vorm, stofsoort, proportie en details met u af. Op basis van deze afstemming worden bepaalde stoffen voor de massa productie gezocht. Dit sample knuffel is bovendien leidraad voor de hele massa productie.

Kookpannetje-label-700

ETIKETTEN: Alle onze knuffels krijgen een was etiket en een hangtag. Op deze labels zijn naast onze gegevens en CE-certificering, ook uw wensen te zien betreft logo, lettertype en/of illustraties te zien. Alles belangrijke op een gezicht.

 

Alle belangrijke informatie in één oogopslag .

Heeft u al een eerste ontwerp of een idee hoe u knuffel er zal uitzien? Dan calculeren wij op deze basis de prijs voor uw knuffel. Als u nog geen design heeft, ontwerpen onze tekenaars graag een ontwerp voor u. Voor de massa productie start, sturen wij u eerst een sample knuffel, zo kunt u rustig deze knuffel bekijken en de productie er uit komt te zien. Wij produceren al vanaf 500 knuffels en we laten uiteraard iedere knuffel testen door de TÜV Rheinland.

 

preise-prices58x96

PRIJZEN

Individuele berekening

Kuscheltiere-logo-blue-bear-v3-58x96

SAMPLE

Sample voor productie

several-blocks58x96

HOEVEELHEID

Op aanvraag

award58x96

VEILIGHEID

TÜV-geteste kwaliteit

 

 

Offerte aanvragen

 

 

Veel gestelde vragen.

Hoe zijn de knuffelprijzen samengesteld?

van ons altijd een all-inclusief prijs. Dat betekent, dat bij ons niet alleen de prijzen voor de productie van de knuffels zijn inbegrepen, maar ook de kosten voor het design, het sample, de TÜV-testen, transport- en levering en alle verdere kosten. U ontvangt van ons dus altijd de uiteindelijke totaalprijs, zonder verdere verrassingen. De calculatie is afhankelijk van uw design, de bestelhoeveelheid en de grootte van de knuffels.

 

Ik heb nog geen design. Kunt u deze maken?

Natuurlijk! Wij kunnen voor u een knuffel ontwerpen. Wij denken ook graag met u mee, welke figuur of welke character goed bij u past. Onze tekenaars en adviezen zijn een vast onderdeel van dit creatieve proces.
 

Met welke levertijd moet ik rekening houden?

Knuffels zijn iets bijzonders daarom is het belangrijk hier tijd in te investeren. Zodra het design is goedgekeurd, duurt de productie- en leveringstijd ca. 20 weken. Houdt u astublieft ook rekening met de tijd die nodig is voor feedback. Onder bepaalde omstandigheden is express levering mogelijk.

Meer vragen

Contacteer ons!

Wilt u graag knuffels laten produceren die perfect bij uw bedrijf passen? Wij denken met u mee over welke knuffel het meeste geschikt is en welke het beste, het gevoel naar u wens, overbrengt. Contacteer ons voor een vrijblijvend offerte, wij adviseren u graag!
 

Contact opnemen