Premium maatwerk knuffels

Knuffels laten maken? Al vanaf 500 stuks!

Eerlijke én veilige productie

ICTI gecertificeerd, dus eerlijke knuffels

Transavia Knuffel
Veilige Knuffels

EERLIJK EN VEILIG

Wij maken uw knuffels eerlijk én veilig. ICTI gecertificeerd, dus geen kinderarbeid en goede werkomstandigheden voor alle medewerkers.
Voordelige Knuffels

SCHERPE PRIJZEN

Tegen scherpe prijzen, eerlijke en veilige knuffels / knuffeldoekjes produceren. Wij doen het, met veel plezier, al meer dan 18 jaar.
Eigen Ontwerpstudio

DUURZAME PRODUCTIE

We produceren knuffels duurzaam. Zo worden bijvoorbeeld alle knuffels standaard gevuld met polyester vlokken van 100% gerecycled materiaal.
Vanaf 500 stuks

VANAF 500 STUKS

Dé Knuffel Producent produceert maatwerk knuffels vanaf 500 stuks. XXL knuffels vanaf 80 cm zijn in kleinere oplagen mogelijk.

Wij maken voordelige, eerlijke knuffels vanaf 500 stuks

U WILT VOORDELIG PREMIUM KNUFFELS LATEN MAKEN?

Onze efficiënte werkwijze zorgt ervoor dat we tegen scherpe prijzen, prachtige premium knuffels kunnen produceren. We maken al meer dan 18 jaar knuffels, handpoppen en vingerpoppetjes op maat voor klanten in heel Europa.

Onze maatwerk knuffels zijn altijd TÜV getest en van premium kwaliteit. Ze voldoen aan alle veiligheidseisen van de EU (EN71,1,2,3) en worden op eerlijke wijze naar úw specifieke wensen geproduceerd.

Laat ook uw knuffels maken door dé knuffel specialist en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Dit kunt u doen door het formulier op onze contactpagina in te vullen.

Klik links op de play knop om onze introductiefilm te bekijken.

Recente knuffel producties

Hieronder treft u een aantal voorbeelden aan van recente knuffel producties. Wilt u meer van ons werk zien, bezoek dan onze portfolio pagina.

Knuffel Alpro Soja
Knuffel Radisson Blu
Knuffel Tilly Tulp
Transavia Knuffel Producent
Knuffel Tante Rikie
Lekker Fit Testimonial

Bedankt voor de fijne samenwerking!

De knuffels zijn geweldig! De stof is mooi, de toegevoegde stiksels in het haar zijn een echte verbetering! Ze ogen heel vriendelijk en lief, onze complimenten.
Evelyne Hurkmans, Rotterdam lekker fit!
We Love Marie

Bedankje vanuit het We Love Marie Fonds

Hier even een mailtje om jullie te bedanken voor het mooie werk. Onze Sterrenwachter was een absoluut succes op de kerstmarkt die we gisteren voor het goede doel organiseerden
Kristof, We Love Marie Fonds vzw

Bent u op zoek naar meer informatie over op maat gemaakte knuffels, handpoppen, vingerpoppetjes, mascottes of knuffeldoekjes, bezoek dan onze FAQ pagina. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, e-mail of telefoon.

Tevreden klanten!

Onze beste ambassadeurs zijn de tevreden klanten die bewust kozen voor onze unieke werkwijze, premium kwaliteit knuffels en maatschappelijk verantwoorde wijze van produceren. Hieronder een aantal voorbeelden van tevreden klanten die u voor gingen.

Logo Danone
Logo Kluitman
Logo Pullmann City
Logo Rode Kruis
Logo Abellio
Logo Vacansoleil
Logo Charles Vögele
Logo Qurios Club