FAQ

Antwoorden op veel gestelde vragen

Wat is de minimale bestelhoeveelheid bij maatwerk knuffels?
De minimale afname van knuffels is 500 stuks. De enige uitzondering hierop zijn de XXL-knuffels. Het is verstandig om ook de prijs van hogere aantallen op te vragen, de totale prijs per knuffel daalt namelijk aanzienlijk bij een grotere afname. Zo kunt u een goede afweging maken over het aantal te bestellen knuffels.
Op welke levertijd moeten wij rekenen?
Zodra het design is goedgekeurd, zal de levertijd 16 tot 20 weken bedragen. Onze medewerkers kunnen u meer informatie verschaffen over de levertijd van uw specifieke productie.
Waar worden de knuffels geproduceerd?
Dé Knuffel Producent produceert knuffels in China. De productiekosten liggen hier veel lager dan in Europa. Onze Chinese productie is ICTI-gecertificeerd, dus uitsluiting van kinderarbeid en goede werkomstandigheden voor alle medewerkers. Wilt u toch dat uw knuffels in Europa worden geproduceerd? Dat kan! Ook hiervoor kunnen we een offerte opstellen.
Is fabricage naar Oeko-Tex standaard ook mogelijk?
Ja, dit is mogelijk. Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden.
Waarom moet ik mijn maatwerk knuffels door dé Knuffel Producent laten produceren?
Knuffels produceren doen we vanuit passie! We produceren al meer dan 13 jaar maatwerk knuffels in samenwerking met onze Chinese partners. Die jarenlange samenwerking resulteert in gunstige prijzen maar garandeert ook dat er volgens onze unieke werkwijze wordt gewerkt. Dat resulteert in premium knuffels die helemaal naar uw wens zijn, op tijd worden geleverd en aan alle veiligheidseisen voldoen. Dat alles doen we met oog voor mens en milieu. Onze productie is ICTI-gecertificeerd en waar mogelijk werken we met gerecyclede materialen.