Handpoppen laten maken

Dé knuffelproducent maakt ook uw handpoppen!

Handpop Bobbie

Nijmegen, 31 januari 2020

U wilt handpoppen laten maken? Dan bent u bij Dé Knuffelproducent aan het juiste adres. We hebben inmiddels meer dan 20.000 handpoppen gemaakt voor klanten in heel Europa. Wij maken de handpoppen helemaal naar uw wens met de door u gewenste specificaties.

We staan bekend als Dé Knuffelproducent maar die naam dekt eigenlijk niet helemaal de lading. Naast knuffels produceren we ook handpoppen, vingerpoppetjes, tutteldoekjes en slabbetjes. Dus ook wanneer u handpoppen wilt laten maken bent u bij ons aan het juiste adres. De prijs voor maatwerk handpoppen is ongeveer gelijk aan die van maatwerk knuffels, afhankelijk van de specifieke wensen.

Zo kunt u handpoppen laten maken waarbij u alleen de armen kunt bewegen of handpoppen waarbij u juist alleen de mond kunt bewegen. Zelfs handpoppen waarbij beide acties gemaakt kunnen worden zijn mogelijk. De keuze is aan u. Belangrijk is wel dat het ontwerp van de handpoppen dit ook toelaat.

Handpop Ontwerp

Hoe gaat het proces in zijn werk, wanneer u handpoppen wilt laten maken?

Eigenlijk wijkt de werkwijze van het maken van handpoppen niet veel af van de werkwijze bij de productie van knuffels. We vragen u eerst een ontwerp aan te leveren van de door u gewenste handpoppen, of om een omschrijving te geven, zodat wij dit ontwerp voor u kunnen maken. Vervolgens stellen we een uitgebreide offerte op en starten we met het maken van een eerste prototype. Op basis van het prototype van de handpoppen maken we de gehele productie. Dus dit prototype ontwikkelen we door totdat u daar geheel tevreden over bent.

Vervolgens ontwerpen we samen met u de labels en eventueel de verpakking. Direct na de productie voeren we een onafhankelijke veiligheidstest uit, welke wordt verzorgt door het Duitse TÜV Rheinland. Vervolgens worden de handpoppen verpakt en en verscheept naar elk gewenste adres in de BeNeLux.

Wat kost het laten maken van handpoppen?

De prijs van maatwerk handpoppen is sterk afhankelijk van het ontwerp en de gewenste specificaties zoals hierboven al omschreven. Anders dan bij knuffels is er bij handpoppen geen minimale afname van 500 stuks. Handpoppen kunnen we eventueel ook per stuk maken. Vraag onze verkoopmedewerkers om meer informatie. Grofweg moet u rekening houden met een prijs van €6,00 - €8,00 per stuk bij afname van 500 stuks en €5,00 - €7,00 bij afname van 1000 maatwerk handpoppen. Bij dit prijsvoorbeeld praten we over een standaard maat van 25 cm. Bij hogere aantallen gaat de prijs verder omlaag.

Wat is de levertijd wanneer ik handpoppen wil laten maken?

De levertijd is sterk afhankelijk van het gewenste aantal en het ontwerp. Voor producties van 500 stuks of meer moet u minimaal rekening houden met een levertijd van 3 á 4 maanden. Het eerste prototype leveren we gemiddeld binnen 2 weken aan.

Ik wil graag een offerte?

Dat kan uiteraard door contact met ons op te nemen en uw ontwerp aan ons toe te sturen. Heeft u nog geen ontwerp voor uw handpoppen? Geen probleem, vertel ons uw idee en we tekenen het ontwerp gratis voor u.