Een mascotte pak laten maken

Premium maatwerk mascotte pakken van Topmascottes!

Mascotte Pak Legoland

Nijmegen, 3 februari 2020

Wilt u een uniek mascotte pak laten maken? Zoek niet verder! Onze ervaren collega's bij Topmascottes hebben al meer dan 1500 premium mascottepakken op maat gemaakt voor tevreden klanten in heel Europa. Ontdek hier wat het kost om een premium mascottepak te laten maken en hoe lang het duurt voordat u het in handen heeft.

Topmascottes, onderdeel van Funexperts B.V., staat garant voor hoogwaardige maatwerk mascottepakken die perfect passen bij uw wensen en behoeften. Of het nu gaat om het creëren van een bedrijfsmascotte, een evenementenmascotte of een mascotte voor een specifieke gelegenheid, wij hebben de expertise om uw visie tot leven te brengen.

Mascotte Pak Productie

Het proces van het laten maken van een mascottepak!

Het proces van het laten maken van een mascottepak begint met uw ideeën en wensen. Ons toegewijde team begeleidt u stap voor stap door het proces, van concept tot voltooiing. Met een focus op detail en kwaliteit zorgen we ervoor dat uw mascottepak aan al uw verwachtingen voldoet. We beginnen met het definitieve ontwerp vast te stellen, gevolgd door een gezamenlijke selectie van de materialen die zullen worden gebruikt. Vervolgens produceren we de mal voor het hoofdgedeelte, evenals de kleding en eventueel het onderpak van het mascotte kostuum. Zodra het mascottepak gereed is, ontvangt u een foto- / videopresentatie voor uw goedkeuring. Eventuele laatste aanpassingen zijn dan nog mogelijk. Pas wanneer u volledig tevreden bent met het eindresultaat, wordt het mascottepak verpakt en verzonden.

Wat kost het om een mascottepak te laten maken?

De prijs om een mascotte te laten maken, varieert afhankelijk van het ontwerp en de specificaties van het gewenste pak. Onze mascottepakken zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. We streven ernaar om kostuums te leveren die jarenlang meegaan en uw merk of evenement op unieke wijze vertegenwoordigen. Afhankelijk van de gewenste specificaties en afwerkingsniveau, zal de prijs in de meeste gevallen tussen de €2000 en €4500 uitkomen. Wilt u een exacte prijs ontvangen voor uw project, neem dan gerust even contact met ons op, in de meeste gevallen kunnen we u binnen 24 uur van een exacte prijs voorzien van uw mascotte.

Cheetah Mascotte Kostuum

Wat is de levertijd wanneer ik een mascotte pak wil laten maken?

De levertijd voor een op maat gemaakt mascottepak bedraagt doorgaans 6 tot 12 weken, afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp en de huidige productiecapaciteit. Spoedbestellingen zijn mogelijk op aanvraag.

Ik wil graag een offerte voor een mascotte pak op maat!

Interesse in een mascottepak op maat? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Als klant van Topmascottes profiteert u niet alleen van hoogwaardige producten, maar ook van onze uitstekende service en expertise op het gebied van mascottes. Laat ons uw ideeën omzetten in een opvallend mascottepak dat indruk maakt op uw publiek!