Werkwijze

Stap voor stap onderweg naar uw knuffel!

Om tot de gewenste maatwerk knuffels te komen, doorlopen we een aantal stappen. Onze verkoopmedewerkers geven u graag vrijblijvend advies en stellen de offerte op. Indien het tot een opdracht komt neemt een ervaren projectmanager het over en doorloopt samen met u de overige stappen met steeds weer hetzelfde resultaat: veilige én eerlijke knuffels die helemaal naar uw wens zijn.

VRIJBLIJVEND ADVIES

Dé Knuffel Producent produceert alle pluche producten met passie! Naast dat wij u een scherpe offerte aanbieden, adviseren we u ook graag vooraf over de overige mogelijkheden. Een verpakking op maat, express levering om uw deadline te kunnen halen of de juiste plaats van een logo? Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van advies die we vooraf vrijblijvend geven om uw knuffel project nog succesvoller te maken.

ONTWERP

Heeft u al een character design? Dan zetten wij dit character design om naar een knuffel design. Op deze wijze ziet u vooraf al goed hoe uw character wordt omgezet naar een knuffel. Heeft u nog helemaal geen ontwerp? Geen probleem, onze tekenaars gaan graag voor u aan de slag.

KNUFFEL SAMPLE

Voordat wij in productie gaan, ontvangt u van ons eerst een prototype. Deze sturen wij u toe. Op deze manier heeft u de knuffel in handen en kunnen wij de vorm, materiaalkeuze, proporties en de afwerking verder met u afstemmen. Op basis van uw feedback worden de stoffen voor de massa productie uitgekozen. Na akkoord van het prototype starten we de massaproductie. De productie van een eerste sample duurt ca. 4-6 weken.

KWALITEIT

Veiligheid staat bij ons altijd voorop! Elke productie wordt onafhankelijk door de TÜV getest. Dit gerenommeerde testinstituut test al onze knuffels op verontreinigende stoffen, ontvlambaarheid en fysieke eigenschappen. De producten zijn hierdoor automatisch CE-gecertificeerd. (Europese richtlijnen EN 71, 1,2 en 3).

MASSAPRODUCTIE

Heeft u het sample goedgekeurd? Dan begint het productieproces. De juiste stoffen en materialen worden nu ingekocht voor de massa productie. Ook stemmen we het ontwerp van de labels met u af. Onze productie wordt gecontroleerd door SEDEX en ICTI, waardoor wij een betrouwbaar productieproces onder eerlijke arbeidsomstandigheden kunnen garanderen. U ontvangt dus altijd eerlijke knuffels waarbij er geen enkele sprake is van kinderarbeid of uitbuiting van werknemers. De massaproductie duurt ongeveer 4 tot 6 weken.

LEVERING

Na een afgeronde productie worden de knuffels zorgvuldig verpakt en voorbereid voor het transport. Afhankelijk van de door u gekozen transportoptie (lucht- of zeevracht) duurt het nog 2 tot 6 weken voordat de knuffels bij u aankomen. Hoe dit gaat en onder welke voorwaarden, wordt persoonlijk met u besproken en afgestemd.